Landelijke bijeenkomst Bibliotheek en Belastingdienst

2 november 2018, van 10:00 tot 12:00 | De Knoop, Utrecht

Deze bijeenkomst draait om de samenwerking met de Belastingdienst voor 2019 en daarna. Bekijk het programma en vergeet niet om je aan te melden!

Tijdens deze bijeenkomst word je bijgepraat over de ontwikkelingen rondom het convenant en de samenwerking met de Belastingdienst voor 2019 en verder. Ook komen er praktische zaken aan de orde rond de aangiftecampagne 2019 en welke acties je als Bibliotheek hiervoor in gang kunt zetten. Kortom, een belangrijke bijeenkomst voor de voorbereiding op het komende jaar.

• Vanaf 09.30 uur: inloop, koffie en thee
  • 10.00 uur: opening en welkom door Anne Rube (portefeuillehouder basisvaardigheden SPN)
  • Terugblik aangifteperiode algemeen door Brenda Jacobs (Belastingdienst)
  • Terugblik én vooruitblik samenwerking Bibliotheken en Belastingdienst door Maaike Toonen (Koninklijke Bibliotheek)
  • Belastingtelefoon en G!DS door Lisenka Akse (Koninklijke Bibliotheek)
  • Update toolkit en marketingmaterialen door Stephanie Verhagen (Koninklijke Bibliotheek)
  • Gelegenheid om vragen te stellen
  • 12.00 uur: afsluiting

Let op: alle deelnemers moeten vooraf bij de Belastingdienst zijn aangemeld. Vergeet dus niet om je aan te melden. Je kunt dit doen via e-mail seher.hazinedar@kb.nl.

Let op: denk er ook aan om op 2 november je identiteitsbewijs mee te nemen.

Gebouw De Knoop, Mineurslaan 500, ligt op 2 minuten lopen van station Utrecht Centraal.
Verlaat het station via de Jaarbeurszijde. Ga meteen naar links af en loop langs het station richting Rabobank. Ga na het Jaarbeursgebouw rechts de trap af en via de loopbrug naar De Knoop.
De bijeenkomst is in zaal 8.01/8.02.