KB-deelsessie Overleven in de informatiesamenleving

26 juni 2018 | Bibliotheek Schunck* Heerlen

Hoe bereiken we samen 2,5 miljoen kwetsbare burgers? Daarvoor moet je over je eigen grens gaan, met respect voor de rol van de ander.

Alle lokale partners moeten de gezamenlijke verantwoordelijkheid voelen, maar hoe doe je dat? Wat moet jouw actieve rol zijn, jouw aandeel in het collectieve doel om de kwetsbaren te bereiken?
Het wordt een praktische sessie onder leiding van Pieter Hilhorst aan de hand van cases, ingebracht door de deelnemers. Met als doel: een concreet document opleveren waarmee Bibliotheken handvatten hebben om in hun eigen werkgebied een hoger bereik te realiseren.

Wil je (met jouw wethouder en/of lokale partners) meedenken over deze thematiek en meewerken aan concrete oplossingen? Is jouw lokale situatie een goed voorbeeld van hoe het wel of juist (nog) niet goed werkt?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De sessie begint om 14.00 uur bij Schunck* in Heerlen.
Je kunt vanaf het VNG-congres in Maastricht met de bus mee naar Heerlen of rechtstreeks naar Heerlen komen. De inloop is vanaf 13.30 uur.

basisvaardigheden@kb.nl

seher.hazinedar@kb.nl

Deze deelsessie vindt plaats tijdens het VNG-congres, met als thema Over grenzen