Join Us On The Yellow Brick Road

25 juni 2019, van 09:30 tot 17:00 | Podium Bloos, Breda

Kosten: € 49,95 per persoon

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit Engelstalige congres deelt informatie over Europese voorbeelden van verbreding van Taalhuizen naar de aanpak van alle basisvaardigheden.

Hoe kun je mensen nog beter toerusten voor werk en volwaardige deelname aan onze maatschappij? Welke rol kunnen het Taalhuis en het taalnetwerk daarin spelen? Kunnen creatieve werkvormen hier een positieve stimulerende rol in spelen?
Al deze vragen komen aan bod tijdens ons congres 'Join us on the yellow brick road' op 25 juni a.s. in Breda.

De afgelopen twee jaar hebben Stichting Nieuwe Veste, Kellebeek College/ROC West-Brabant, Stichting Lezen & Schrijven en Cubiss Brabant samengewerkt in het project ‘Paving the way for essential skills houses’. Hierin hebben zij onderzocht hoe de huidige aanpak van Taalhuizen is uit te breiden naar een bredere aanpak van alle basisvaardigheden.

Zij hebben projecten en voorbeelden in Wales, België en Noorwegen bezocht en werken aan twee case studies en een toolkit. De bevindingen delen zij graag met alle organisaties, overheden en netwerken die actief zijn in het verbeteren van basisvaardigheden van mensen. Of die regelmatig in contact komen met mensen die essentiële basisvaardigheden missen.

Let op: de voertaal van het congres is Engels.

Bekijk de congres-informatie op de website van Cubiss.