Agenda

 • Collegadag domein Werk & Inkomen Bekijk details

  Van 11:30 tot 17:00

  Het domein Werk & Inkomen is groot. Je collega’s organiseren veel verschillende activiteiten. En ook programma’s als Zoek werk, Jouw voorsprong op de rest, Digisterker, Klik & Tik en Oefenen.nl zijn waardevol voor wie op zoek is naar een (andere) baan. Wie zijn jouw collega’s? Wat doen ze precies? Welke plannen hebben ze voor hun praktijk? Kortom, wat kun je van elkaar leren? Tijdens deze Collegadag brengen we bibliotheekprofessionals in het domein Werk & Inkomen op een informele en inspirerende manier met elkaar in contact. Het thema is 'Netwerken'.

  do 21 mrt

 • Walk&Talk Startdag Bekijk details

  Van 09:30 tot 17:00 | Café Bar Le Duc, Den Bosch

  Leerdoelen: Je weet hoe je het concept ‘Walk&Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden’ op kunt zetten in jouw praktijk. Je hebt kennis gemaakt met de wereld van solliciteren en onze visie op het zoeken naar werk. Je kunt praktische tips over solliciteren geven aan deelnemers van je bijeenkomst.

  wo 03 apr

 • Het Nationale Bibliotheekcongres Bekijk details

  16 april 2019 | Van Nelle Fabriek, Rotterdam

  Herkent iedereen zich voldoende in het aanbod en dienstverlening van de Bibliotheek? Hoe kom je tot waardevolle co-creatie met je community? Hoe worden we meer inclusief, met oog voor verschillen? Diversiteit: een relevant thema, óók voor basisvaardigheden.

  di 16 apr