Zoek werk: sollicitatietraining taalniveau A1

Gepubliceerd op: 12 februari 2020 13:47

Zoek werk is speciaal ontwikkeld voor deelnemers met een opleidingsniveau tot en met mbo-4. Dit blended learning programma kun je op verschillende manieren inzetten, zowel inzetten voor NT1- als NT2-deelnemers. Zij leren om zo zelfstandig mogelijk werk te zoeken.

Bibliotheken kunnen kosteloos gebruikmaken van een startlicentie.

Zoek werk bestaat uit een interactieve online omgeving, een werkboek voor deelnemers en eventueel begeleiding door een bibliotheekmedewerker of vrijwilliger.

Startbijeenkomst
Op 21 april organiseert De Levende Sollicitatiegids op een centrale locatie in Nederland samen met de Koninklijke Bibliotheek een startbijeenkomst Zoek werk.

Je hoort praktijkvoorbeelden van collega’s en maakt een plan van aanpak voor het starten met Zoek werk in jouw praktijk.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend en kan via info@levendesollicitatiegids.nl.

Lees meer over Zoek werk
E-mail info@levendesollicitatiegids.nl