Welke websites gebruik je voor je werk?

Gepubliceerd op: 29 maart 2019 09:34

De KB wil graag weten hoe je, als medewerker van een openbare bibliotheek, POI of samenwerkingspartner, aan belangrijke informatie komt voor de uitvoering van je werk. Welke (landelijke) websites raadpleeg je? Weet je waar je welke informatie kunt vinden? Heb je het idee dat je af en toe belangrijk nieuws mist? Of tref je dezelfde informatie juist op te veel plaatsen aan?

Uit een inventarisatie blijkt dat er meer dan twintig websites zijn voor het OB-netwerk, waarvan de KB er een aantal beheert, zoals Metdekb, KB.nl/OB, Biebtobieb, Bibliotheekinzicht, Bibliotheekenbasisvaardigheden, et cetera.
We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en willen daarom graag weten of de informatievoorziening beter kan. Door deze vragenlijst in te vullen help je ons om de online ondersteuning van je werk te verbeteren:

Ga naar de enquête (link is extern)

De gegevens van deze enquête worden in de rapportage anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 tot 10 minuten.

N.B. Deze enquête wordt op verschillende kanalen geplaatst om zoveel mogelijk mensen te bereiken, maar je hoeft hem uiteraard maar één keer in te vullen.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met projectleider Jacqueline Duerinck.