Voorbeeldpagina's voor Bibliotheek-website

Gepubliceerd op: 1 maart 2019 13:50

Er zijn voorbeeldpagina's gemaakt die Bibliotheken die met WaaS werken, direct op hun website kunnen zetten. Vier hiervan gaan over basisvaardigheden. Attendeer je je collega die de website verzorgt?

Voor belangrijke onderdelen van de website die elke Bibliotheek kan overnemen, zijn WaaS-voorbeeldpagina’s ontworpen. De pagina's zijn ontwikkeld in samenwerking met 19 openbare bibliotheken.

De voorbeeldpagina’s zijn uitgebreid getoetst bij de deelnemende bibliotheken en bij de doelgroep via een gebruikersonderzoek. Aan de hand van de bevindingen zijn de pagina's verbeterd.
Laat je collega deze pagina's dus overnemen om de gebruiksvriendelijkheid van jullie website te verbeteren.

Deze voorbeeldpagina’s zijn beschikbaar voor basisvaardigheden:

• Hulp bij Belastingaangifte
  • Meer doen met de computer
  • Klik & Tik
  • Digisterker

Daarnaast zijn er ook voorbeeldpagina's voor:

• Klantenservice
  • Lid worden

Op MetdeKB in de groep WaaS Gebruikersdocumentatie is alle informatie over de pagina's te vinden, inclusief uitgebreide instructie voor de toepassing.