Verslag bijeenkomst Informatiepunt Digitale Overheid

Gepubliceerd op: 26 september 2019 19:19

Op 17 september kwamen zo'n honderd mensen uit bibliotheken en POI's bijeen in het Eemhuis in Amersfoort. Interessant waren de ervaringen van vier kopgroep-bibliotheken, die elk op hun eigen manier aansluiten bij het landelijk concept Informatiepunt Digitale Overheid. Bekijk de presentatie, foto's en het verslag.

Onderwerp van de bijeenkomst was het Informatiepunt Digitale Overheid: wat houdt het in, wat komt erbij kijken en welke ondersteuning is er beschikbaar? Veel aandacht ging uit naar de subsidieregeling en de ondersteuning bij de aanvraag daarvan. Daarbovenop is scholing beschikbaar, net als materialen voor marketing en communicatie en ondersteuning bij het invoeren van aanbod en activiteiten in G!DS.

Zie ook de bijgewerkte pagina Digitale inclusie