Seniorencampagne in Week van de Mediawijsheid

Gepubliceerd op: 9 oktober 2019 19:21

Dit jaar richt de Week van de Mediawijsheid zich voor het eerst ook op volwassenen. In de Week, van 5 t/m 18 november 2019, vraagt een campagne specifiek de aandacht van senioren. Want hoewel steeds meer ouderen online gaan, hebben velen moeite met bijvoorbeeld digitaal bankieren of sociale media. De campagnematerialen zijn te downloaden en bevatten het Bibliotheek-logo.

Ook jouw Bibliotheek kan meedoen aan de Week van de Mediawijsheid. Meld je activiteiten aan, dan komen ze op de landkaart op de website van Week van de Mediawijsheid. Je kunt hier ook inspiratie opdoen en materialen voor de seniorencampagne downloaden. Maak er gebruik van!

Zorg je dat jouw Bibliotheek in deze Week ook een computercursus (Klik & Tik, Digisterker of een andere digivaardigheidscursus) heeft gepland?