Promotiemateriaal DeBroekriem

Gepubliceerd op: 6 april 2018 17:12

Op de portal Landelijke huisstijl vind je nu materiaal om de meet-ups voor werkzoekenden van DeBroekriem te promoten. Kant-en-klaar of aanpasbaar met jouw eigen teksten en logo’s.

De toolkit met het nieuwe materiaal voor DeBroekriem is in lijn met het eerdere promotiemateriaal voor basisvaardigheden: persoonlijk, makkelijk taalgebruik en gekoppeld aan concrete voorbeelden en resultaten die de doelgroep aanspreken. Het materiaal is uitgevoerd in de landelijke huisstijl. Je kunt het makkelijk aanpassen naar jouw eigen inzicht qua titel, omschrijving, prijzen, data, logo et cetera.
Het volgende materiaal is beschikbaar:

  • Posters in A3, A1 of A0
  • Aanpasbare flyer in A5
  • Rolbanner
  • Banners voor op je website of sociale media (de webbanners zijn ook beschikbaar als asset via de beeldbank van de WaaS)
  • Narrowcasting presentatie
  • Tekst voor de nieuwsbrief, website of lokaal persbericht

Naar het promotiemateriaal DeBroekriem

Beeld en logo los verkrijgbaar
Het beeld in het promotiemateriaal en het logo van DeBroekriem zijn los verkrijgbaar in de beeldbank van de portal Landelijke huisstijl. 
Naar de beeldbank

Ander promotiemateriaal basisvaardigheden
Wist je dat er in de portal Landelijke huisstijl ook marketingtoolkits met promotiemateriaal beschikbaar zijn rondom onder meer de thema’s taalvaardigheid, digitale vaardigheden en inburgering? Handig om jouw activiteiten te promoten.
Naar de marketingtoolkits