Programma landelijke dag Basisvaardigheden bekend

Gepubliceerd op: 4 oktober 2018 08:31

De dag start op 8 november met een prikkelend ochtendprogramma onder leiding van Sabine Uitslag en sprekers als Job Cohen en documentairemaakster Sarah Sylbing. De middag sprankelt van de deze-mag-je-echt-niet-missen-sessies: lezingen, workshops en debatten over diverse thema's en doelgroepen. De deelsessies zijn zowel strategisch als praktisch en belichten de thematiek vanuit diverse invalshoeken.

Op 8 november vindt de Landelijke Dag Basisvaardigheden plaats in het Agora Theater te Lelystad. Dit keer is het thema 'Hoger Bereik'. Je krijgt inzichten en handvatten om meer mensen te bereiken, en om richting te geven aan de stappen die de Bibliotheek moet zetten in de ontwikkeling van uitleencentrum naar maatschappelijke Bibliotheek.

We starten de dag met een prikkelend ochtendprogramma onder leiding van Sabine Uitslag. Met onder andere Job Cohen en documentairemaakster Sarah Sylbing reflecteren we met elkaar op actuele ontwikkelingen in de maatschappij en hoe die zich verhouden tot de maatschappelijke rol van de Bibliotheek. Ook praten wij je bij over de plannen voor 2019.

De middag sprankelt weer van de deze-mag-je-echt-niet-missen-sessies: lezingen, workshops en debatten over diverse thema's en doelgroepen. Van werk & inkomen en gezondheid tot ouderen en digitale vaardigheden, en de relatie tussen schulden en laaggeletterdheid. De deelsessies zijn zowel strategisch als praktisch van aard en belichten de thematiek vanuit diverse invalshoeken: de doelgroep zelf, lokale partners in het sociaal domein, inhoud, marketing, organisatie et cetera.

Kortom, voor ieder wat wils!

Klik voor een overzicht van alle deelsessies.
Klik voor het blokkenschema van het programma.
Klik om je aan te melden.

*Mocht je je al hebben aangemeld, dan hoef je dit uiteraard niet nogmaals te doen.