Oproep: interessante sessies landelijke dag basisvaardigheden

Gepubliceerd op: 6 maart 2020 17:02

In de aanloop naar de landelijke dag Basisvaardigheden, heb je de kans om met jouw activiteiten en initiatieven de collega's in het land te inspireren. Laat ze ons weten. Je kunt tot 23 april ideeën insturen.

Op 9 november vindt in Utrecht de landelijke dag Basisvaardigheden plaats. Een dag van kennisdelen, inspiratie en collega’s ontmoeten. Alle ontwikkelingen rondom het programma Bibliotheek en basisvaardigheden komen aan bod, met als rode draad de samenhang tussen de domeinen, netwerken en bereik van de doelgroep.

Natuurlijk is er weer veel ruimte voor ervaringen uit de praktijk. Om niets uit het land te missen kun je ons attenderen op een interessante sessie uit jouw Bibliotheek. Heb jij een initiatief, een inspirerende spreker of bepaalde kennis op een van de domeinen waarvan je collega’s zeker op de hoogte moeten zijn? Neem dan contact op met een van de onderstaande collega’s uit de werkgroep landelijke dag Basisvaardigheden.

Als je vóór 23 april contact opneemt, wordt jouw voorstel meegenomen in de longlist.