Impressie opening Informatiepunt in andere bibliotheken

Gepubliceerd op: 2 juli 2019 09:00

Op 1 juli gingen de kopgroep-bibliotheken onder veel belangstelling van start met hun Informatiepunt Digitale Overheid. Bekijk hier een sfeerimpressie.

Dalfsen - Nieuwleusen

In Dalfsen zijn 60 mensen aanwezig. Wethouder Jan Uitslag en directeur Anke Bruggeman openen samen het Informatiepunt, gevolgd door een interview  met een echtpaar: omdat meneer ziek is geworden heeft mevrouw de (digitale) zaken overgenomen. En dat is niet altijd makkelijk.

De Bibliotheek Katwijk

In Katwijk opent wethouder Adger van Helden het Informatiepunt, in aanwezigheid van Monique Kromhout en directeur Jan Klerk van de Bibliotheek.

dbieb Leeuwarden

Sjoerd Feitsma, wethouder Cultuur, opent in Leeuwarden het Informatiepunt. Norma en Jolanda van het Buurtservicepunt, vaste partner van de dbieb, worden geïnterviewd door Arjen Nijboer van de Bibliotheek.

Bibliotheek De Nieuwe Veste, Breda

De opening vond plaats op 2 juli, door wethouder Miriam Haagh, John Beckers, directeur-bestuurder van WIJ (netwerk Zorg voor elkaar Breda), Gertjan Endedijk, directeur-bestuurder De Nieuwe Veste en Bianca de Bie, projectleider.

Informatiepunt Breda Opening Informatiepunt Breda Gebak ter gelegenheid van de opening

De Bibliotheek Venlo

In de Bibliotheek Venlo opende staatssecretaris Raymond Knops het Informatiepunt Digitale Overheid. Bekijk het sfeerverslag.