DeBroekriem is nu JobOn

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 13:31

Sinds 14 februari is www.JobOn.nl live. Daarmee is de naamsverandering van Stichting DeBroekriem een feit. JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden.

Oprichter Pieter Vermeer: "Met JobOn verwachten we nog meer werkzoekenden te bereiken. Ons nieuwe platform biedt naast events ook veel online trainingen, onder andere van Good Habitz."

Alle bezoekers en vrijwilligers van de Bibliotheek kunnen op JobOn gratis een account aanmaken en toegang krijgen tot het trainingsaanbod. JobOn organiseert in 2020 nog drie trainingsdagen (12 mei, 1 september, 27 oktober) voor bibliotheken die de methodiek van JobOn willen inzetten.
JobOn heeft een toolkit met diverse werkvormen, spellen en werkbladen waarmee je interactieve netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden kunt organiseren.

Bekijk de video
Pagina JobOn op deze site
Website JobOn.nl
Inge Laagewaard van JobOn (voorheen DeBroekriem)