Bibliotheek en donorregistratie

Gepubliceerd op: 12 maart 2020 17:20

Minister Bruno Bruins voor Medische zorg en Sport is heel blij met de samenwerking met bibliotheken. Hij heeft een videoboodschap voor de medewerkers in bibliotheken. Goede uitleg is nodig voor een flinke groep mensen. Je hoeft dat niet allemaal zelf te doen: materialen in verschillende talen zijn beschikbaar. Verder organiseren VWS, KB en Digisterker een webinar op 6 april met uitleg over de beschikbare materialen, hoe je ze kunt inzetten en gelegenheid om vragen te stellen.

Webinar maandag 6 april, 13.00 - 14.00 uur
Je krijgt dan meer informatie over wat je aan ondersteuning kunt verwachten, uitleg over de beschikbare materialen en hoe je deze kunt inzetten. Je kunt via een live chat vragen stellen. Klik voor de aanmeldmogelijkheid. Komt de datum jou niet uit, dan kun je het webinar later terugkijken.