Bestelactie werkboek Klik & Tik

Gepubliceerd op: 11 september 2019 09:54

Per half november wordt 'Klik & Tik. Het internet op' vernieuwd. Dat geldt ook voor het werkboek. Het huidige werkboek is nog te gebruiken als je vóór half november een nieuwe cursus start en dus nog het huidige programma Klik & Tik gebruikt. Om de voorraad op te maken, biedt de KB dit 'oude' werkboek gratis aan.

Vernieuwd programma & werkboek
'Klik & Tik. Het internet' op wordt aangepast met nieuwe verwijzingen naar websites en er wordt informatie toegevoegd. Het nieuwe werkboek sluit hierbij aan en krijgt nieuwe schermafbeeldingen, verwijzingen naar het oude programma vervallen en er komen een paar hoofdstukken bij over sociale media. De opzet blijft wel grotendeels hetzelfde.

Vanaf half november komt het herziene programma op internet. Start je na die datum met een nieuwe cursus, dan kun je dus deze nieuwe versie gebruiken. Je hebt dan ook het nieuwe werkboek nodig. Dit is binnenkort te bestellen via de uitgever Eenvoudig Communiceren.
Start je al eerder met een nieuwe cursus, dan gebruik je de huidige versie van het programma. Die blijft beschikbaar tot 1 februari 2020.

Bestelactie huidig werkboek
Heb je exemplaren nodig van het huidige werkboek om te gebruiken bij de huidige versie van 'Klik & Tik. Het internet op'? Die kun je tot half november gratis bestellen.

Let op:

  1. Bestel rechtreeks bij de uitgever via e-mail info@eenvoudigcommuniceren.nl.
  2. Vermeld in de onderwerpsregel van je e-mail 'Bestelling Klik & Tik KB'. Dan is duidelijk dat je gebruikmaakt van de bestelactie en ontvang je geen rekening. Niet vergeten dus!
  3. Vermeld in de bestelling het aantal exemplaren, het afleveradres (geen postbus) en het e-mailadres voor de track & trace-informatie. En natuurlijk je afzendergegevens. 
  4. De bestelactie geldt alleen voor bibliotheken.

Meer informatie
Je vragen kun je mailen aan basisvaardigheden@kb.nl.