Alles wat je zoekt...

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 07:44

… Of in ieder geval heel veel. Met hulp van POI's is de informatie op deze website verder uitgebreid. Dat helpt jou bij de aanpak en uitvoering van (nieuwe) dienstverlening rond basisvaardigheden. Hier een overzicht van nieuwe en herziene pagina's.

Uiteraard zijn ook de overige pagina's de moeite waard en worden alle pagina's regelmatig bijgewerkt. In het blokje op de homepage 'Laatst toegevoegd op deze site' zie je de meest recente aanpassingen buiten de homepage.

Beleid
In het beleidsplan van de Bibliotheek is uiteraard ook aandacht voor basisvaardigheden. In deze rubriek vind je een aantal pagina's die kunnen helpen om het beleid verder te formuleren. Hiervan zijn onlangs aangepast:

Aanpak
Zoek je handvatten om onderdelen van het beleid uit te werken? Dan kun je hier terecht. Welke programmering hoort daarbij? Welke samenwerkingspartners zijn interessant? En zeker ook inspirerend: wat doen collega-bibliotheken? Deze en meer informatie vind je ingedeeld in de volgende domeinen:

Aanbod
Ook in deze rubriek zijn diverse pagina's aangevuld met programma's die je de klanten kunt bieden. Neem eens kijkje.

Reageren? Graag!
Heb je aanvullingen, correcties of mis je onderwerpen? Laat het ons weten. Met jullie reacties kunnen we de website verder verbeteren. Mail aan Karin Ottenhoff.