Resultaat 1 - 10 (van 62)

• Bieb & Banen, magazine van deBroekriem

11 december 2019

DeBroekriem lanceert een nieuw magazine: 'Bieb & Banen'. Het geeft informatie over Stichting DeBroekriem, maar ook over de trends op de arbeidsmarkt en een kijkje in succesvolle initiatieven in de Bibliotheek.

Bekijk details van Bieb & Banen, magazine van deBroekriem

• Vacature beleidsmedewerker Basisvaardigheden bij KB-team

11 december 2019

Ter uitbreiding van het kernteam Basisvaardigheden zoeken we een beleidsmedewerker Basisvaardigheden voor minimaal 20 uur per week (in overleg zijn meer uren mogelijk), in eerste instantie voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een verlenging voor de duur van het project.

Bekijk details van Vacature beleidsmedewerker Basisvaardigheden bij KB-team

• Nieuw campagnemateriaal voor belastingdienstverlening

11 december 2019

De marketingtoolkit 'Hulp bij belastingaangifte' is aangevuld met nieuwe beelden, een filmpje en een radiospot. Hiermee is vooral een grotere variatie in de doelgroep te zien.

Bekijk details van Nieuw campagnemateriaal voor belastingdienstverlening

• Vernieuwde bouwstenen Taalhuizen

11 december 2019

Voor Taalhuizen is een zogeheten kwaliteitskader beschikbaar om de kwaliteit verder te verbeteren. Taalhuizen gaan de komende jaren certificeren en kunnen hierbij (financiële) ondersteuning verwachten.

Bekijk details van Vernieuwde bouwstenen Taalhuizen

• Interessepeiling: inburgeringsmaterialen Boom uitgevers

11 december 2019

In 2020 kan een aantal bibliotheken meedoen aan een pilot om nieuwkomers te helpen inburgeren. We gebruiken hiervoor inburgeringspakketten van Boom uitgevers. Wil je ook met de materialen aan de slag? Laat het ons weten!

Bekijk details van Interessepeiling: inburgeringsmaterialen Boom uitgevers

• Vrijwel alle bibliotheken ingeschreven voor Digitale inclusie

10 december 2019

Voor 2020 en 2021 hebben 70, respectievelijk 44 nieuwe bibliotheken een aanvraag ingediend voor het programma Digitale inclusie. Een mooi resultaat, want met in totaal 129 bibliotheken is 93 procent van de bibliotheken over twee jaar vertegenwoordigd.

Bekijk details van Vrijwel alle bibliotheken ingeschreven voor Digitale inclusie

• Verbeteringen G!DS in de maak

10 december 2019

Voor het project Digitale inclusie en de samenwerking met de Belastingdienst is een goed ingevuld G!DS essentieel. Zo is helder welke activiteiten wanneer plaatsvinden en kunnen bibliotheken en samenwerkingspartners goed naar elkaar doorverwijzen. We werken aan verbeteringen zodat je G!DS sneller en makkelijker kunt invullen. Deze invoer in G!DS is ook een van de subsidievoorwaarden. Mogen we weer op jouw medewerking rekenen?

Bekijk details van Verbeteringen G!DS in de maak

• ING digicoach on tour

4 december 2019

Vanaf 6 december staat ING bank met tien pop-up stores in heel Nederland. Onder het motto 'Kijk me gaan...' helpen de digicoaches minder-digitaalvaardigen met bijvoorbeeld online kerstinkopen doen, een recept lezen vanaf een tablet en parkeergeld betalen via een smartphone. Daarbij verwijzen zij mensen ook naar de Bibliotheek voor computercursussen.

Bekijk details van ING digicoach on tour

• Groep Gezinsaanpak op Biebtobieb van start

28 november 2019

Werk je op uitvoerend en strategisch niveau aan een gezinsaanpak? Maak dan gebruik van deze nieuwe groep en deel je kennis en ervaring.

Bekijk details van Groep Gezinsaanpak op Biebtobieb van start

• Koning Willem-Alexander en minister bezoeken Bibliotheek Venlo

28 november 2019

De Bibliotheek Venlo ontving op 26 november Koning Willem-Alexander en minister Knops van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het gesprek ging onder meer over het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek.

Bekijk details van Koning Willem-Alexander en minister bezoeken Bibliotheek Venlo