Belastingdienstverlening: voorbereiding aangifteperiode 2018

Gepubliceerd op: 10 januari 2018 11:24

Het invullen van belastinghulp in G!DS is goed opgestart. Dit vormt de basis voor doorverwijzing door de Belastingtelefoon naar bibliotheken. Mocht je dit nog niet hebben afgerond: maak de informatie zo snel mogelijk compleet. En denk er ook aan om de informatie de komende tijd aan te vullen en eventuele wijzigingen door te voeren.

Mensen die belastinghulp behoeven, willen we kunnen doorverwijzen naar de juiste plek. Daarom is het van belang dat je de gegevens zo compleet mogelijk in G!DS invult: voor wie, waar en wanneer, en wat houdt het aanbod precies in (en wat valt erbuiten). Verschuift of vervalt een bijeenkomst of komt er een extra spreekuur? Voer dit alsnog door in G!DS.

Daarnaast ondersteunen we bibliotheken graag met goede voorbeelden van draaiboeken, reglementen, overeenkomsten met mdv's, webteksten en teksten voor de lokale krant, enzovoort. Heb je zelf voorbeelden uit je eigen praktijk die als inspiratie kunnen dienen voor andere bibliotheken? Mail ze naar basisvaardigheden@kb.nl. Hiermee help je de toolkit Belastingdienst verder uit te breiden. Hartelijk dank!